Excursie la Belvedere

TabereCuSuflet.00771Weekendul acesta am profitat de vremea frumoasa si am facut o drumetie minunata, in zona Belvedere – un loc de Poveste din Muntii Bucegi! Desi prognoza arata multa ploaie, am avut parte de o zi luminoasa, plina de soare si de voie buna! Pe drum am spus povesti si ne-am bucurat de munte, de flori, de stanci si de priveliste:)

Traseul a acoperit zone plina de diversitate, cu toate acestea nu a fost catusi de putin greu!

Am pornit pe Drumul Piticilor pana la fosta Cabana Belvedere! Spre surpriza noastra, pe locul ei am gasit doar un morman de moloz:(
De aici ne-am indreptat catre faleza Belvedere, unde am vazut traseele de escalada si am aratat copiilor pe cele pe care le-am parcurs in urma cu ani.
La baza peretelui am gasit urmele Piticilor, ba chiar copiii au descoperit intrarea in vechiul lor Castel:) Turul falezei s-a incheiat la punctul de Belvedere de la iesirea din trasee, de unde am admirat Cetatea Vrajitoarei cu ale sale turnuri maiestoase!

Locul a placut  foarte mult la toata lumea. La finalul turei, buni Rodica era incantata iar Ted ne tot intreba daca “mai mergem o data”:) Asa ca am decis sa continuam spre cabana Forban, de unde ne-am intors pe Poteca Ursilor. Numele i l-am dat noi, caci Sara a gasit cateva urme de urs! Se vedea clar cum scosese ghiarele ca sa nu alunece la trecerea raului! Copiii nu s-au speriat insa, caci invatasera in Tabara Micii Cercetasi ce sa faca in astfel de situatii:)

La intoarcere am vazut si cateva terenuri de tenis, pentru Academia de Tenis!

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s