Micii Cercetasi

TabereCuSuflet.033Vara acesta, aventurile continua in Tabara Micii Cercetasi, intr-un nou decor:) Prima tabara va incepe peste doar cateva zile, la Sinaia, iar cea de a doua are loc in luna septembrie, la Pestera, in M-tii Bucegi!
Anul acesta vom schimba locatia in prima dintre Tabere. Vom merge la Sinaia, la Vila Tabere cu Suflet, in prima saptamana de vacanta, in perioada 18 – 23 iunie.
Aici vom face o multime de noi activitati, iar Povestile Taberi vor continua, cum altfel, doar suntem pe partea cealalta a Cetatii Vrajitoarei:)

Vom invata sa ne orientam cu busola si vom cauta Comoara din Castelul Piticilor, ne vom catara, vom merge in Parcul de Aventura, vom face drumetii si ne vom juca. Vom merge si in tinutul Vrajitoarei, unde vom explora Pestera lui Zamolxe si vom intra chiar si in Pestera cu Bolul fermecat.

Tabara Micii Cercetasi este considerata “cea mai frumoasa dintre toate Taberele de Vara”, cel putin asa sustin copiii din Tabere cu Suflet:) Ca sa va convingeti, puteti arunca un ochi pe pozele de anul trecut 🙂
Mai multe detalii despre tabara gasiti aici.

Va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s