Tabara de Echitatie – In Codrii Seculari

TabereCuSuflet499Astazi, dupa antrenamentul de dimineata, am invatat din manualul de Echitatie pentru concursul de maine, apoi am mers la Codrii Seculari de la Sinca – monument incris recent in Lista Patrimoniului Mondial UNESCO!

Pădurile virgine sunt ultimele ecosisteme forestiere în care natura supravieţuiește în forma sa pură. La inceputul lunii iulie, mai multe paduri virgine din Romania au fost trecute in lista patrimoniului UNESCO.
Aici gasim arbori de toate vârstele, chiar si de 500 de ani  vechime, cu inaltimi de peste 50 de metri si cu diametre de peste un metru jumătate. De altfel, la Sinca se afla si cel mai inalt brad din Romania, care masoara 62,5 m!

Trebuie spus ca nu este tocmai usor de ajuns in acest colt impresionant de lume! Daca intrebi localnicii, iti spun ca nici nu au auzit de asa ceva. Asa ca iti trebuie ghid de la ocol iar drumul nu este tocmai usor. Noi am indraznit insa si, cu putin noroc, am nimerit cum nu se poate mai bine:) Am vazut o multime de lucruri interesante si am facut o drumetie pe cinste, apreciate de toti copiii!

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s