WeCare pentru Concordia

WeCare.ConcordiaMai multi copii de la Organizatia Umanitara Concordia vor beneficia de gratuitate la programul Weekend Activ Tabere cu Suflet, prin programul WeCare Zambet pentru toti Copiii!

D-na Gabriela Stanica de la Organizatia Umanitara Concordia ne-a trimis o cerere pentru programul WeCare, cu urmatoarele informatii:

–           Nume: Organizatia Umanitara Concordia

–           Programul la care doriti sa participati: taberele in care se pot inscrie cate 6 copii

–           In ce consta aptitudinile speciale ale copilului: Sunt unii copii care au aptitudini sportive, artistice, intelectuale

–           Problemele care va impiedica sa va inscrieti pe calea normala la programele noastre: Sunt copii aflati cu o masura de protectie, fara sprijin din partea familiei

.-           De ce considerati ca merita copilul sa participe gratuit / cu reducere la programele Tabere cu Suflet: Incercam sa rasplatim copiii care au aratat ca doresc sa fie mai buni scolari, colegi, frati etc, in centru si in comunitate

–           Sunteti dispus / dispusa sa acoperiti o parte din costul programului: posibilitatea de plata ar fi banii de buzunar ai copilului din luna respectiva

–           In cazul in care cererea va fi aprobata, care considerati ca vor fi efectele benefice ale programului oferit gratuit asupra copilului: Vor experimenta ce isi doresc intr-un mediu provocator, ofertant si “altfel” decat cel obisnuit. Suntem siguri ca acea experienta le poate schimba perceptia asupra lumii si chiar asupra vietii sale.

–           Daca exista, descrieti o situatie in care ati oferit ajutorul fara sa cereti nimic in schimb: Imi place ca in tot ce am de facut, intotdeauna sa pun suflet 

In urma analizei datelor oferite, s-a constatat ca urmatoarele conditiile nu au fost intrunite:

–           Nu a fost precizata relatia persoanei care a facut cererea (D-na Stanica Gabriela) fata de copiii beneficiari. D-na Stanica Gabriela a fost rugata sa precizeze aceasta relatie (tutore, supraveghetor, etc).

–           Nu au fost trimise acte doveditoare, contractul de sponsorizare si poza publicabila cu copiii beneficiari. D-na Stanica Gabriela a fost rugata sa le trimita.

In analiza cererii s-a tinut cont de urmatoarele considerente preliminare:

–           Zambet pentru toti Copiii este un proiect WeCare al Asociatiei Tabere Cu Suflet, prin care copiii fara posibilitati materiale si cei cu dizabilitati au acces la programele Tabere cu Suflet.

–           Nu exista sponsori pentru acest program, ca urmare fondurile necesare derularii provin exclusiv din fonduri proprii si din activitatile derulate de Asociatie.

–           Pentru o mai buna incluziune, Asociatia Tabere cu Suflet isi propune sa ia, prin acest program, cate un singur copil in Taberele de mai multe zile.

–           Programele Tabere cu Suflet consta in Tabere de Schi sau de Vara, Activtati de Weekend sau Competitii

In urma analizei cererii, s-a propus urmatoarea solutie:

Deoarece am remarat ca doriti sa inscrieti cate 6 copii simultan la programele noastre, iar obiectivul programului WeCare Zambet pentru toti Copiii de a oferi un proces de incluziune cat mai util pentru copiii participanti ne obliga sa luam cate un singur copil la taberele de mai  multe zile, va propunem, in cazul in care nu puteti renunta la conditia dvs, sa va reorientati catre un alt tip de program (mai multe detalii aici: Weekend Activ sau Competitii). Spre exemplu, putem sa oferim o zi cu bicicleta, la catarat, sau in Parcul de Aventura pentru copiii din Organizatia dvs.

Foto: Organizatia Umanitara Concordia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s