WeCare pentru Alex

WeCareAlexPrimim o multime de cereri de ajutor. Incercam sa raspundem la toate, cu resursele pe care le avem. Daca nu reusim sa ajutam direct, publicam cererea pe pagina WeCare Filantropica, cu speranta ca alti oameni inimosi vor putea ajuta la randul lor!
De curand, am primit o noua cerere de ajutor pe facebook de la Asociatia Speranta pentru Romania:

„Salutare prieteni! Sunt Alex, am 4 anisori si sufar de o forma rara de CANCER osos! In cateva zile voi efectua autotransplant de celule stem. Este singura mea sansa pentru a trai 😞 Urmeaza o teribila lupta cu aceasta boala cumplita. Voi lupta pentru fiecare secunda de viata! Toate cheltuielile se ridica la 7.000 de euro, o suma prea mare pentru parintii mei. Sunt mic si neajutorat sa inving singur cancerul. Am nevoie de tine! Te rog, salveaza-ma! SHARE, SHARE, SHARE prietenilor!

Pentru mai multe informatii accesati acest link.

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

Sursa: Facebook

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s