WeCare pentru Marta

WeCare.MartaPrimim o multime de cereri de ajutor. Incercam sa raspundem la toate, cu resursele pe care le avem. Daca nu reusim sa ajutam direct, publicam cererea pe pagina WeCare Filantropica, cu speranta ca alti oameni inimosi vor putea ajuta la randul lor!
De curand, am primit o noua cerere de ajutor pe facebook:

Cererea a venit de la Roxana Ingerul Tacut. Iata textul:

„Avem mare nevoie de ajutorul dumneavoastra…orice share conteaza pentru noi…sunt o mămică disperată.

Ma numesc Marta. Sunt mamica unei fetite speciale,o fetita de 17 ani, cu sindrom Rett, retard psihic sever. Va rog din suflet, poate ne puteti ajuta si pe noi. Dorinta si nevoia noastra cea mai mare este pampersul. Foloseste pampers de adulti marimea 2,si foloseste cam 5 baxuri pe luna. Ne este foarte greu avand in vedere ca fetita are nevoie de un regim special de ingrijire, iar de cateva luni urmează un tratament care trebuie administrat numaidecât si care este extrem de scump. Ne sunt de mare ajutor si hainutele. Imi doresc din tot sufletul sa nu va fi deranjat cu postarea noastra,s i sa nu cream discutii si neplaceri pe grup. Uneori sunt atat de disperata, pentru ca nu ii pot oferi fetitei macar strictul necesar…de aceea sunt nevoita sa cer. Va multumesc mult si va rog nu va supărați. Mii de multumiri si scuzati indrazneala.

Cine vrea sa ajute o poate face contactand direct persoana. Palimariu Marta Gabriela, str Florilor, nr 9, Buzias, jud Timis, Cod postal 305100, nr tel 0747205023.

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

Sursa: Facebook

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s