WeCare pentru Andrei

WeCare.AndreiPrimim o multime de cereri de ajutor. Incercam sa raspundem la toate, cu resursele pe care le avem. Daca nu reusim sa ajutam in mod direct, publicam cererea pe pagina WeCare Filantropica, cu speranta ca alti oameni inimosi vor putea ajuta la randul lor!
De curand, am primit o cerere de ajutor pe facebook:

Cererea a venit de la Adriana Stoica. Iata textul:

„Andrei este elev in clasa a XI -a la Colegiul National Aurel Vlaicu. Este si sportiv de performanta. Din pacate in ianuarie 2017 a fost diagnosticat cu rabdomiosarcom cu tumora primara la nivelul muschiului abdominal si cu metastaze pulmonare, hepatice și osoase. Are nevoie de 75.000 euro pentru a-si continua tratamentul. In iunie va implini 18 ani. Nu il cunoasteti dar va rog sa va imaginati ca ii faceti un dar de ziua lui. Putin cu putin se face mult.

Am scotocit internetul si am dat de un site ce apartine Asociatiei Hermes Bucuresti. De aici am aflat ca numele sau este Andei Burdusel, ca joaca rugby si ca va implini 18 ani pe 25 iunie 2017, iar fondurile pentru el sunt stranse de Asociatia Hermes.

Daca este cineva dispus sa ajute, mai multe detalii se gasesc pe siteul viatapentruandrei .org

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

Sursa: Facebook

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s